200 днів перемир`я: Зеленський записав відео про візит на передову- відео

Президент вважає, що українська армія нині перебуває в нормальному стані
Головне
200 днів перемир`я: Зеленський записав відео про візит на передову- відео
Володимир Зеленський (фото: president.gov.ua)
12 Лютого 2021, 18:38
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський записав нове відео про відвідування передової на Донбасі з послами G7, присвячене 200 дням від моменту оголошення про припинення вогню.

Нове відео президент розмістив на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук.

Ми маємо постійно їздити "на нуль". І самі - щоб розуміти, що наша армія сильна - як психологічно, так і за рівнем забезпечення. І разом із іноземними гостями - щоб вони переконалися, що режим припинення вогню потрібен тільки Україні, але не сепаратистам, - зазначив Зеленський (досьє Володимира Зеленського).

Читайте також

Президент вважає, що нині наша армія "перебуває в нормальному сильному стані" і що українцям видно, що держава турбується про військових.

Сьогодні рівно 200 днів від дня оголошення режиму припинення вогню. І нам не так просто його дотримуватися, і ми не просто так сьогодні тут. Це дає можливість зрозуміти, що армія в нормальному стані, в стані сильному ... Ворог бачить, що ми думаємо про нашу армію, що нам не все одно, - заявив глава держави.

Зеленський знову нагадав, що кількість обстрілів і бойових втрат в зоні ООС скоротилася проти попередніх років, але до остаточного миру на Донбасі ще далеко.

Нагадаємо, 11 лютого ворожий снайпер поранив українського бійця поруч з населеним пунктом Зайцеве. Захисник помер під час евакуації. Згодом стало відоме ім'я загиблого. Від пострілу ворожого снайпера загинув полтавець Олександр Глушко.

Учора ж поблизу Новомихайлівки ворог відкривав вогонь з великокаліберного кулемета. Внаслідок обстрілу один із захисників України загинув.

А вже сьогодні у районі Павлополя на вибухівці підірвався ще один український військовий. Нині він у лікарні.

1