Аеропорт "Львів" скасував рейси через негоду, летовища Києва поки що працюють

У аеропортах "Київ" і "Бориспіль" попереджають про можливі зміни у розкладі рейсів
Важливо
Аеропорт "Львів" скасував рейси через негоду, летовища Києва поки що працюють
Аеропорт “Київ” (Фото: Фейсбук)
8 Лютого 2021, 13:57
читать на русском

Через негоду в Україні аеропорт Львів переніс низку рейсів, аеропорти Києва поки що працюють у штатному режимі, однак попереджають про можливі зміни у розкладі через штормове попередження.

Про це йдеться на сторінках аеропортів у соцмережах.

Зокрема на Фейсбук-сторінці аеропорту "Львів" розміщені оголошення про скасування низки рейсів.

Рейси THY0443/THY0444 Стамбул - Львів - Стамбул (07.02.2021) скасовано через метеоумови. Рейс WRC164 Львів - Бориспіль скасовано через метеоумови, - повідомили в аеропорту.

Також через складні погодні умови авіакомпанія Pegasus Airlines перенесла рейси PGT7420 Стамбул-Львів і PGT7421 Львів-Стамбул з 7 на 8 лютого.

Крім того, рейси авіакомпанії WizzAir WZZ6761/6762 Львів-Дортмунд-Львів перенесені з 7 на 8 лютого через метеоумови Дортмунда.

Аеропорт "Київ"поки що  працює у штатному режимі.  Обмежень для приймання повітряних суден немає, всі рейси на цей час виконуються за розкладом.

Читайте також

Злітно-посадкову смугу, перони аеродрому, привокзальну площу інтенсивно чистить снігоприбиральна техніка.

Спеціальні бригади заздалегідь отримують інформацію про погоду від синоптиків і метеорологів аеропорту та готують посилені зміни. На цей момент синоптики повідомили про штормове попередження до 14:30 місцевого часу. Пізніше прогноз буде уточнено, - повідомили в аеропорту "Київ".

Аеропорт "Бориспіль" поки що також працює в штатному режимі, але попереджає про можливі зміни в розкладі.

Всепогодний Міжнародний аеропорт "Бориспіль" продовжує приймати та відправляти рейси 24/7. Аеродромна служба забезпечує необхідний коефіцієнт зчеплення на злітно-посадковій смузі, руліжних доріжках та перонах. Однак враховуйте, що зміни в розкладі рейсів можливі через ускладнені метеоумови в аеропортах прибуття та вильоту, - зазначили в Борисполі.

Крім того, в аеропортах наголосили, що пасажири запізнюються через затори на дорогах Києва, тому просять виїжджати до аеропортів заздалегідь.

Нагадаємо, що найближчими годинами Україну накриє сніговий циклон та хуртовини, через що очікуються перекриття доріг та закриття аеропортів протягом тижня.

1