Біг на урок: у Полтавській області раптово помер 12-річний хлопець

Хронічних хвороб у дитини не було
Біг на урок: у Полтавській області раптово помер 12-річний хлопець
Швидка допомога (Фото: Ваше здоров`я)
2 Квітня 2021, 03:31
читать на русском

У селі Луки Полтавської області у школі на перерві раптово помер 12-річний хлопець. Він піднімався сходами і раптом впав. Його не змогли врятувати.

Про це повідомили у сюжеті ТСН на телеканалі 1+1.

Інцидент стався під час великої перерви у Лучанській ЗОШ.

За словами свідків, після дзвоника учні побігли на урок, а Станіслав біг останнім. Ніхто не бачив, як все сталося. Відомо лише, що діти саме піднімалися сходами на другий поверх, коли хлопець несподівано впав. Діти не знають чи хлопцю стало зле, чи він послизнувся.

Ті, що йшли спереду, почули звук від якогось падіння. Коли вони обернулися – побачили, що Станіслав лежить на сходовому майданчик, - розповідає директорка Лучанської ЗОШ Ольга П'ятницька.

Директорка школи запевняє – жодних ушкоджень чи крові на учневі не було. Але хлопець був без свідомості. Йому відразу почали робити штучне дихання і викликали швидку, бо пульсу практично не було.

Читайте також

За словами шкільної медсестри, за життя дитини боролися щонайменше сорок хвилин. Однак допомогти не змогли.

Почали з класним керівником робити штучне дихання і непрямий масаж серця. Приїхав сімейний лікар, він продовжив і уколи колов. А потім швидка і з дефібрилятором, але нічого, - розповідає шкільна медсестра Лідія Полтавцева.

Батьки впевнені, що у їхнього сина не було жодних хронічних хвороб.

Розслідувати раптову загибель дитини узялися в поліції.

Опитано очевидців: учнів, педагогічний колектив. А також вивчається медична документація хлопчика. На даний момент слідчі дії тривають. Ми очікуємо на результати судово-медичної експертизи, - каже речник поліції Полтавщини Юрій Сулаєв.

Поки невідомо, чому у дитину зупинилося серце. Через смерть Стаса у Лучанській школі оголосили жалобу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що тіло зниклого п'ятирічного хлопчика дістали зі ставка рятувальники у Миколаївській області.

1