Білл Гейтс розлучається з дружиною після 27 років шлюбу

Його дружина Мелінда поки що не коментує заяву Гейтса
Білл Гейтс розлучається з дружиною після 27 років шлюбу
Білл і Мелінда Гейтс (Фото: Getty Images)
4 Травня 2021, 10:24
читать на русском

Засновник корпорації Microsoft Білл Гейтс оголосив, що розлучається зі своєю дружиною Меліндою Гейтс після 27 років сімейного життя.

Про це Гейтс написав на своїй сторінці у Твіттері.

Після довгих роздумів і роботи над нашими стосунками ми вирішили розірвати наш шлюб, - написав Гейтс.

65-річний бізнесмен додав, що вони з Меліндою продовжать разом працювати над благодійним Фондом Білла і Мелінди Гейтс, але перестануть бути подружжям. Він попросив поважати їхнє приватне життя на цьому новому етапі.

Мелінда Гейтс почала працювати в Microsoft в кінці 1980-х років і брала участь в розробці багатьох продуктів компанії, включаючи Publisher. У 1994 році вийшла заміж за главу компанії Білла Гейтса. Разом вони заснували Фонд Білла і Мелінди Гейтс - одну з найбільших благодійних організацій світу. Станом на 2019 рік їй вдалося зібрати понад 50 мільярдів доларів.

Статки Білла Гейтса оцінюється в 130,5 мільярда доларів, він займає четверте місце в списку найбагатших людей світу.

Нагадаємо, у 2019 найбагатший на той момент людина світу, засновник Amazon Джефф Безос розлучився зі своєю дружиною Маккензі Безос. В результаті вона отримала 25% належних колишньому чоловікові акцій компанії, які на той момент коштували 36 мільярдів доларів. Влітку 2020 року завдяки стрибку в ціні акцій вона стала найбагатшою жінкою в США.

Читайте також

1