Циклон "Таня" зіпсує українцям погоду на вихідні

Циклон принесе дощі з мокрим снігом та сильний вітер
Циклон "Таня" зіпсує українцям погоду на вихідні
Сніг з дощем (Фото з відкритих джерел)
27 Листопада 2020, 14:16
читать на русском

Цими вихідними 28-29 листопада в Україні очікується погіршення погоди, зумовлене наближенням циклону "Таня".

Про це повідомили в гідрометцентрі України.

27-го листопада до України наблизиться атмосферний фронт циклону Tanja і зумовить опади в західній та північній частинах, трохи торкнеться Центру. На решті території - ще антициклон погуляє. Температура повітря завтра дещо знизиться і протягом дня становитиме +2+7 градусів. А ось південна частина, навпаки, погріється - очікується максимально +10+13 градусів. Синоптичний комфорт суттєво погіршиться у неділю, коли на нас стрибне ота Tanja і принесе дощ та мокрий сніг, - написала синоптик Наталка Діденко.

28 листопада вночі на більшості території України очікуються легкі заморозки. Вдень очікується +2…6 градусів, на півдні та сході – до +8…10, у Криму – до +14 градусів. Опадів не прогнозують лише на сході та півдні країни. На решті території вночі - мокрий сніг з дощем, вдень – дощ.

У Києві вночі температура впаде до +1…3, день очікується до +5 градусів. Вночі падатиме мокрий сніг з дощем, вдень дощитиме.

Вночі 29 листопада синоптики прогнозують від -1 на заході до +4…6 на півдні. Вдень +2…6 градусів, на півдні до +10…12. На сході та півдні так само без опадів. У решті регіонів протягом доби очікується сніг, мокрий сніг з дощем.

У Києві у неділю вночі +1…3 градуси, вдень – до +5. Вночі прогнозують мокрий сніг з дощем, вдень сніг, мокрий сніг.

На сході країни 29 листопада прогнозують посилення вітру.

Читайте також

Нагадаємо, українські синоптики прогнозують, що найближчими роками зими в Україні будуть малосніжними або безсніжними. Сильний мороз стане рідкістю.

1