Цього тижня у Раді можуть призначити міністрів освіти та енергетики – Корнієнко

Діяльність цих міністерств заблокована через відсутність повноцінних міністрів
Головне
Цього тижня у Раді можуть призначити міністрів освіти та енергетики – Корнієнко
Олександр Корнієнко Фото: сторінка депутата у Фейсбук
14 Грудня 2020, 21:29
читать на русском

Керівник партії "Слуга народу", нардеп Олександр Корнієнко повідомив, що цього тижня слід очікувати призначення міністрів освіти та енергетики.

Про це Корнієнко повідомив перед засіданням фракції "Слуга народу", пише РБК-Україна.

Корнієнко пояснив, що набрав чинності закон, який суттєво обмежив функції виконувачів обов'язків через що заблокована діяльність двох міністерств.

Я думаю щодо призначень є така можливість. Вона висока. І не тільки тому, що хочемо когось поміняти, але й тому що набрав чинності закон про те, що обмежені функції виконувачів обов'язків і тому заблокована діяльність двох міністерств - енергетики й освіти, - заявив нардеп.

При цьому Корнієнко (досьє Олександра Корнієнка) додав, що призначення можуть відбутися вже на цьому тижні.

Я думаю, що ці призначення слід очікувати в першу чергу. Можливо, на цьому тижні. Зараз почекаємо ще деякий час і ця інтрига розкриється. Може бути одне-два призначення на цьому тижні. Це залежить від того, чи буде підтримка у фракції, - зазначив парламентарій.

Корнієнко також додав, що 15 або 16 грудня можливе додаткове  засідання фракції "Слуга народу" з кадрових питань.

Читайте також

Нагадаємо, сьогодні ж голова Верховної Ради Дмитро Разумков (досьє Дмитра Разумкова) заявив про можливу відставку двох-трьох міністрів в уряді Дениса Шмигаля. За словами спікера, на сьогодні ”є два-три міністри, які мають шанси” позбутися посад, однак називати їх прізвища Разумков відмовився.

1