ЦВК підтвердила перемогу Борисенка на виборах мера Борисполя

Борисенко отримав перемогу із 5496 голосами
Важливо
ЦВК підтвердила перемогу Борисенка на виборах мера Борисполя
Вибори 2020 року, скриньки для бюлетенів (фото: Парламент UA)
18 Січня 2021, 16:47
читать на русском

Центральна виборча комісія підтвердила інформацію, яку раніше оприлюднив лідер "Європейської солідарності" Петро Порошенко, що кандидат від ЄС Володимир Борисенко переміг на виборах міського голови Борисполя.

На сторінці Центрвиборчкому у Фейсбуці повідомляється, що на повторних виборів Бориспільського міського голови Володимир  Борисенко обігнав опонента, отримавши 28,41% голосів виборців.

Ділимось з вами результатами (які ми отримуємо від територіальної виборчої комісії) повторних виборів Бориспільського міського голови. За даними ТВК, Володимир Борисенко обігнав опонента, отримавши 28,41% голосів виборців (5496 голосів), - йдеться у повідомленні виборчої комісії.

Читайте також


Нагадаємо, 17 січня у трьох територіальних громадах відбулися повторні вибори міського голови: у Борисполі та Броварах Київської області та Новгород-Сіверському Чернігівської області.

Голова партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко заявив, що кандидат від ЄС Володимир Борисенко переміг на виборах міського голови у Борисполі.

Як повідомили у Національній поліції України, під час виборів до поліції Київської області надійшло 82 повідомлення, пов’язаних з порушенням виборчого процесу. Поліція провела перевірки, за матеріалами яких складено 34 адміністративних протоколи.

1