ДФС провела обшуки в підрядника будівництва Подільського мосту

Він не платив податків
ДФС провела обшуки в підрядника будівництва Подільського мосту
Подільський міст фото: ДФС
12 Травня 2021, 19:50
читать на русском

Державна фіскальна служба провела обшуки у підрядника будівництва Подільського мостового переходу через річку Дніпро, який ухилявся від сплати 9 млн грн податків.

Про це повідомляється на офіційній Facebook сторінці ДФС.

Згідно з матеріалами слідства, службові особи ТОВ "Спецпроект-Інвест", на замовлення генпідрядника ТОВ "Еко-буд Трейд", упродовж 2020 року, здійснювали роботи по будівництву. При цьому підрядне підприємство відобразило у бухгалтерській та податковій звітності фінансово-господарські операції з ТОВ "БК Будівельний майданчик", ТОВ "Будівельна група "Буддекорсервіс", які мають ознаки фіктивності, залучених нібито для виконання субпідрядних робіт, що дозволяло ухилятися від сплати податків в особливо великих розмірах.

Останнім часом Державна фіскальна служба приділяє багато уваги протидії податковим правопорушенням при здійсненні робіт з оновлення та будівництва інфраструктури за кошти держави. Державні кошти мають використовуватися максимально ефективно та за цільовим призначенням, а ДФС буде протидіяти можливим махінаціям у сфері використання публічних фінансів, – зазначив голова Державної фіскальної служби Вадим Мельник.

Нагадаємо, що раніше столична прокуратура спільно з Державною фіскальною службою проводила обшуки у столичній комунальній корпорації "Київавтодор".

Читайте також

1