Дівчинку, тіло якої знайшли у мішку, поховали

Вбивцю семирічної Марійки ще не знайшли
Дівчинку, тіло якої знайшли у мішку, поховали
смерть, свічка Фото: Mohammad reza Fathian: Pexels
14 Березня 2021, 17:05
читать на русском

У селі Щасливе Херсонської області поховали семирічну Марійку, яка пропала і через чотири дні була знайдена мертвою.

Про це повідомляє ТСН.

Тіло дівчини підкинули у недобудову неподалік будинку, де вона жила. Експертиза встановила, що вона загинула у день зникнення. А вбив її, переконані у поліції, хтось із місцевих. Чотири доби він зберігав тіло, спостерігав за пошуками, а можливо і брав у них участь.

Читайте також

Усе село уже тиждень живе у страху. Батьки не випускають дітей на вулиці, адже злочинець досі на волі. Правоохоронці знову і знову опитують місцевих чоловіків. Про ймовірних підозрюваних поки що не повідомляють, - йдеться у повідомленні.

Начальник відділення поліції №2 Херсонського районного управління поліції Вадим Ковальчук зазначив, що пошук вбивці - "це кропітка робота, яка потребує покрокової реалізації".

Тому це зараз проходимо, когось повторно, когось втретє, вчетверте. Відібрали ряд зразків для проведення молекулярної експертизи визначення профілю ДНК, - сказав він.

Контекст. 7 березня у селі Щасливе Херсонської області зникла семирічна дівчинка. Її шукали поліцейські, кінологи, волонтери. 11 березня стало відомо, що зниклу дитину знайшли мертвою в сільськогосподарському приміщенні одного з домоволодінь.

У поліції повідомили, що в ході візуального огляду поліцейські встановили, що смерть дитини була насильницькою. Наразі проводяться слідчо-розшукові заходи для встановлення підозрюваного в умисному вбивстві малолітньої дитини.

1