Для Зеленського буде ударом програти вибори у Кривому Розі

Кривий Ріг - рідне місто президента
Ексклюзив
Для Зеленського буде ударом програти вибори у Кривому Розі
Володимир Зеленський Фото: Офіс президент
26 Жовтня 2020, 21:29
читать на русском

У партії "Слуга народу" розповіли, що ключовим містом стане Кривий Ріг – рідний для президента України Володимира Зеленського, а  програш у цьому місті буде для нього особливо болючим.

Про це йдеться у статті "Парламент UA".

Як розповідають депутати від "Слуги народу", ймовірно, буде другий тур саме у Кривому Розі – між багаторічним мером Кривого Рогу Юрієм Вілкулом та Дмитром Шевчиком від "Слуги".

Також у партії зазначили, що одна з головних інтриг цих виборів – другий тур на посаду мера Києва.

Ми не очікували аж такого низького результату Верещук, і не думали, що саме Попов буде другим, він ніде у нас так високо в опитуваннях не проходив, це все технологія, були "сітки", які і допомогли йому взяти так багато, - переконували видання у штабі партії.

Хоча дехто зі "слуг" вважає, що такий результат Попову забезпечили старші виборці.

Раніше депутати президентської партії розповідали, що Попов, якого як кандидата на посаду мера просував нардеп від ОПЗЖ Сергій Львовочкін, був би найкращим спаринг партнером для Кличка у другому турі. Але у штабі "СН" ще сподіваються на те, що зможуть вивести у другий тур саме Верещук. Сама вона особливо засмученою не виглядала, у штабі спілкувалась з командою та бажала Кличку швидкого одужання від ковіду.

Читайте також

Нагадаємо, в Україні 25 жовтня відбулись вибори депутатів сільських, селищних і міських рад та сільських, селищних і міських голів.

Згідно із законом, другий тур виборів відбудеться в тих містах, де жоден кандидат не набрав 50% + один голос.

Наразі оприлюднені дані екзит-полу виборів мерів міст України на замовлення телеканалу "Україна 24" та політичного ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера",  а також соціологічнї групи "Рейтинг".

Читайте більше у матеріалі "Парламент UA": Кінець епохи Зеленського: у штабі "слуг" розпач, а президент так і не вийшов до людей