ДТП із рейсовим автобусом на Прикарпатті: постраждали п'ятеро людей

На момент ДТП в автобусі перебувало 14 пасажирів
ДТП із рейсовим автобусом на Прикарпатті: постраждали п'ятеро людей
ДТП на Прикарпатті Фото: поліція
7 Лютого 2021, 19:01
читать на русском

В дорожньо-транспортній пригоді з рейсовим автобусом на Прикарпатті постраждали п'ятеро людей.

Як повідомляє управління Нацполіції в Івано-Франківській області, автопригода трапилась на Коломийщині на автодорозі Н-10 сполученням Стрий - Чернівці - Мамалига у селі Черемхів.

30-річний мешканець Івано-Франківська керуючи автомобілем Renault Master, не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з рейсовим автобусом "Еталон", сполученням Львів - Вижниця. За кермом автобуса знаходився 56-річний мешканець Львівщини. В автобусі перебувало 14 пасажирів, - йдеться у повідомленні.

В результаті автопригоди обох водіїв транспортних засобів доставлено до місцевої лікарні. Також травми отримали двоє пасажирів автобуса та один пасажир автівки, їх також госпіталізовано, медики уточнюють діагнози.

Читайте також

Водія автобуса був тверезим, а от у керманича іншого транспортного засобу взято кров на стан алкогольного сп’яніння.

За фактом аварії слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування, встановлюються обставини ДТП.

Нагадаємо, в Україні хочуть посилити покарання за водіння автомобіля напідпитку, оскільки останнім часом трапилось багато гучних ДТП саме через алкоголь.

1