ДТП за участю священника: загинула жінка, травмована дитина

У Вінницькій області іномарка наштрикнулася на відбійник
ДТП за участю священника: загинула жінка, травмована дитина
ДТП за участю священника Фото: Нацполіція
26 Січня 2021, 06:32
читать на русском

У місті Гайсин Вінницької області відбулася смертельна дорожньо-траспортна пригода за участю священника.

Водій автомобіля Volkswagen Passat на вулиці 1-го Травня з’їхав з дороги та зіткнувся з відбійником. У результаті аварії травмувалась 11-річна дочка водія та його дружина. Жінка під час надання медичної допомоги померла в лікарні.

За інсайдерською інформацією фейсбук-спільноти "Вартові еспресо", за кермом автомобіля був священник, який разом із сім'єю повертався з гуляння.

У водія взяли зразки крові для визначення наявності чи відсутності у ній алкоголю. У спільноті повідомляють, що водій був п'яний - 2.7 проміле алкоголю в крові, що в 13,5 раза перевищує норму.

Читайте також

Національна поліція у Вінницькій області повідомляє, що остаточні обставини та причини автопригоди будуть встановлені після проведення ряду експертиз.

Слідчим управлінням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено до 8 років позбавлення волі, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 29-річний священник Василь Фітьо у Львівській області отримав вирок суду за "п'яне ДТП" із летальним наслідком.