Дубінського виключили з партії "Слуга народу"

Депутата вигнали з партії за непокору
Головне
Дубінського виключили з партії "Слуга народу"
Олександр Дубінський Фото: Сайт партії “Слуга народу”
15 Березня 2021, 12:43
читать на русском

Народного депутата Олександра Дубінського виключено із членів політичної партії "Слуга народу".

Як повідомляється на сайті партії, розпорядження про виключення депутата з партії підписав голова "Слуги народу" Олександр Корнієнко (досьє Корнієнка).

Дубінського вигнали з партії "за порушення статуту та непокору керівним органам партії".

Повідомляється, що 13 березня 2021 року розпорядженням голови партії на 14 березня 2021 року було скликано збори (конференцію) Київської обласної організації "Слуги народу" для розв'язання питань щодо переобрання керівних органів цієї організації. На цих зборах новим керівником Київської обласної організації партії "Слуга Народу" було обрано народного депутата Андрія Мотовиловця.

Читайте також

Водночас 14 березня Олександр Дубінський опублікував відеозвернення, з якого стало відомо, що за ініціативою нардепа в цей же день було проведено якийсь захід, де було ухвалено рішення про переобрання голови та обрання членів Політичної ради Київської обласної організації.

Проте розгляд питання щодо обрання голови структурного утворення партії "Слуга народу" неможливий без попереднього затвердження головою партії та погодження головами Політради та Національної ради громад – відповідно до пунктів 9.1.6. та 12.24. Статуту. Такими своїми діями Олександр Дубінський грубо порушив вимоги Статуту. Окрім цього, дії Дубінського щодо проведення конференції із грубим порушенням вимог Статуту дискредитують партію "Слуга народу", що є неприпустимим з огляду на положення пункту 4.16.3. Статуту, - зазначають у партії.

Документ також доводить до відома Дубінського, що він може оскаржити зазначене рішення на наступному з’їзді партії.

Сам Дубінський своє виключення з лав партії ще не прокоментував.

1