Душила та била об кушетку: у Рівному дантистка знущалася з маленьких пацієнтів

На лікарку батьки написали заяву
Душила та била об кушетку: у Рівному дантистка знущалася з маленьких пацієнтів
Стоматологиня, що била дітей (фото: скрін із відео)
12 Лютого 2021, 17:52
читать на русском

У Рівному лікар-стоматологиня била об кушетку, шарпала та душила маленьких дітей, яких батьки привели полікувати зуби. Серед дітей був хлопчик та трирічна дівчинка із хворобою серця.

Про це розповіла рівненська журналістка Вікторія Мамотюк у Facebook.

Мама дівчинки із відео була однією з тих, хто захищав публічно лікарку. Вона не знала, що постраждала і її дитина пів року тому. Та коли побачила відео і впізнала на ній свою дитину, була шокована. Жінка каже, що до останнього не могла повірити своїм очам, адже лікарка знала про інвалідність трирічної дівчинки та хворобу серця, - написала вона.

За її словами, батьків хлопчика з відео знайти не вдалося, проте один з адвокатів Рівного уже розпочав роботу із трьома потерпілими від дій лікарки сім’ями.

У мережі Instagram з'явилось відео побиття дітей:

Читайте також

Зазначається, що мати дівчинки написала уже заяву до поліції, де відкрили кримінальне провадження за статтею 140 ч.2 ККУ (Невиконання чи неналежне виконання медичним або фармацевтичним працівником своїх професійних обов'язків внаслідок недбалого чи несумлінного до них ставлення, якщо це спричинило тяжкі наслідки для неповнолітнього).

Нагадаємо, що в Ізмаїлі Одеської області підліток прийшов на дитячий майданчик зі зброєю і почав стріляти у хлопців, які займалися спортом.

1