Двомісячна дитина померла від коронавірусу у Донецькій області

Загалом в області за добу померли 15 людей
Важливо
Двомісячна дитина померла від коронавірусу у Донецькій області
Дитина у лікарні
26 Березня 2021, 14:12
читать на русском

Двомісячна дитина померла від коронавірусу у Донецькій області. Загалом в області за добу від COVID-19 померли 15 людей.

Про це сьогодні повідомив голова Донецької обласної державної адміністрації Павло Кириленко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Впродовж останніх кількох днів коронавірусна хвороба забрала ще 15 життів на Донеччині, у тому числі – життя двомісячної дитини, - написав Кириленко.

За його інформацією, за останню добу в області виявлено 725 нових хворих на коронавірус, серед них 48 дітей.

Читайте також

Пандемія не вщухає. Окрім вакцинації, єдиний спосіб уповільнити поширення хвороби – дотримуватися карантинних обмежень та протиепідемічних рекомендацій МОЗ. Будьте розважливі та обережні. Уникайте масових скупчень людей, носіть та регулярно змінюйте маски, ретельно мийте руки з милом, - закликав мешканці області керівник ОДА.


У Національній академії наук спрогнозували розвиток третьої хвилі коронавірусу в Україні та число летальних випадків. Науковці зокрема констатували, що третя хвиля в Україні розвивається аналогічно до більшості країн Європи.

Прогнозують, що кількість нових випадків коронавірусу на 30 березня сягне 16858 хворих за добу, а на 6 квітня – 19759 хворих на добу.

Середня кількість летальних випадків на 30 березня становитиме 300, а на 6 квітня сягне вже 380 людей.

1