Ексміністр Рудьковський замовив викрадення нардепа від "Слуги народу"

Колишній міністр транспорту Рудьковський "вибивав" з нардепа 200 мільйонів доларів вигаданого боргу
Головне
Ексміністр Рудьковський замовив викрадення нардепа від "Слуги народу"
Микола Рудьковський у суді (Фото: УНІАН)
25 Лютого 2021, 16:15
читать на русском

Служба безпеки України відзвітувала про розкриття резонансного викрадення у 2012 році топменеджера приватної газовидобувної компанії, який нині є народним депутатом України 9 скликання від партії "Слуга народу".

Про це повідомила пресслужба СБУ.

Слідство встановило, що замовником викрадення був народний депутат України кількох скликань, очільник Міністерства транспорту та зв’язку. До здійснення злочину він представників кримінального світу.

Потерпілого викрали і незаконно позбавили волі на понад три роки. Чоловіка систематично катували та вимагали виплатити замовнику злочину уявний борг у 200 мільйонів доларів США.

За інформацією видання "Українська правда" потерпілим у цій справі є чинний нардеп від "Слуги народу" Олег Семінський, а замовником – Микола Рудьковський.

Читайте також

У межах провадження повідомлено про підозру п`ятьом особам, причетним до вказаних злочинів за ст. 127 "Катування", ст. 146 "Викрадення людини" та ст. 189 "Вимагання" Кримінального кодексу України.

Наразі тривають обшуки за місцями проживання та офісів фігурантів злочину.

Нагадаємо, 29 грудня колишньому президентові "Укрбуду", нардепу Максиму Микитасю повідомили про підозру у замовленні викрадення столичного юриста.