Єрмак пояснив, чому Татарова не звільняють з Офісу президента

На думку Єрмака, звинувачення Татарова не мають жодного стосунку до Офісу президента
Головне
Єрмак пояснив, чому Татарова не звільняють з Офісу президента
Олег Татаров (фото: УНІАН)
31 Січня 2021, 17:08
читать на русском

Глава Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що його заступника Олега Татарова - фігуранта антикорупційного розслідування про квартири для Національної гвардії, не звільняють з посади, тому що справа не має жодного стосунку до Офісу президента.

Про це Єрмак розповів в інтерв'ю виданню "Новое время".

Прозвучали звинувачення чотирирічної давнини, які не мають жодного зв'язку з діяльністю пана Татарова в ОП, - сказав він.

Єрмак розповів також, що Татарова (досьє Олега Татарова) призначили на посаду в Офісі президента не за рекомендацією юриста Андрія Портнова.

У мене є кадровий департамент, який підбирає людей, періодично пропонує кандидатури, проводить співбесіди. На той момент, коли ми відкривали вакансію, було запропоновано кілька кандидатур, проведено співбесіду, і професійний рівень цієї людини нас влаштував. Це стало підставою для ухвалення рішення, - додав глава ОП (досьє Андрія Єрмака).

Читайте також

Нагадаємо, заступника голови ОП Олега Татарова (досьє Олега Татарова), який відповідає в ОП за роботу правоохоронних органів, називають причетним до корупційного скандалу з квартирами Нацгвардії. Ніби-то саме Татаров, який до призначення в ОП був юристом "Укрбуду", організував фальшиву експертизу щодо збитків, завданих державі та підкупив суддю, який обирав запобіжний захід нардепу Микитасю. Сам Микитась  стверджує, що Татаров також причетний до махінацій зі зміною власника "Укрбуду".

30 грудня Вищий антикорупційний суд відкликав клопотання про обрання запобіжного заходу заступнику голови офісу президента Олегу Татарову.

15 січня Вищий антикорупційний суд доручив повернути справу Татарова детективам Національного антикорупційного бюро.

За інформацією ЗМІ, Татаров продовжує повноцінно працювати в ОП. Він зустрічається з Зеленським, виконує його завдання і доручення. Також Татаров був присутній на дні народження президента Зеленського (досьє Володимира Зеленського) в Офісі президента 25 січня.

Більше читайте у нашому матеріалі: ТОП-5 політичних скандалів 2020 року: Порошенко, Богдан, Єрмак, Татаров і КСУ.

1