Єрмак розповів про плани Зеленського на другий президентський термін

З другим терміном Зеленський визначатиметься наприкінці першої каденції
Головне
Єрмак розповів про плани Зеленського на другий президентський термін
Володимир Зеленський і Андрій Єрмак (Фото: Офіс президента)
28 Січня 2021, 19:03
читать на русском

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак передбачає, що Володимир Зеленський вирішуватиме чи йти на другий строк ближче до завершення першої каденції.

Про це Єрмак заявив в інтерв'ю виданню "НВ".

Стосовно другого терміну: думаю, визначатися з цим він (Зеленський – ред.) буде ближче до закінчення першого терміну, коли буде зрозуміло, що він встиг виконати, як він бачить подальший розвиток. Для нього сьогодні немає нічого важливішого, ніж реалізація тих планів, які він собі поставив, з якими він йшов на вибори, і внутрішня оцінка себе. Він ніколи сам собі не пробачить, якщо те, що він пообіцяв, не зробить, - зазначив Єрмак (досьє Андрія Єрмака).

Водночас відповідаючи на запитання, скільки років Єрмак готовий працювати в команді Зеленського, він сказав: "Я готовий бути стільки, скільки вирішить президент".

Читайте також

Нагадаємо, позафракційний народний депутат Гео Лерос (балотувався до ВР від партії Слуга народу") заявив, що Володимир Зеленський розраховує на другий президентський термін.

За його словами, Зеленський (досьє Володимира Зеленського) під час святкування свого дня народження 25 січня заявив депутатам з фракції "Слуга народу" про те, що планує йти на другий президентський строк. Про свої наміри Зеленський начебто розповів своєму найближчому оточенню.

1