Глава МОЗ Великої Британії пішов у відставку через поцілунок з помічницею

Він порушив рекомендації щодо соціального дистанціювання
Глава МОЗ Великої Британії пішов у відставку через поцілунок з помічницею
Глава МОЗ Великої Британії (фото: BBC)
27 Червня 2021, 23:28
читать на русском

Міністр охорони здоров’я Великої Британії Метт Хенкок подав у відставку через поцілунок з помічницею, яка є його дівчиною. Він порушив правила соціальної дистанції, оскільки обіймалися та цілувалися.

Про це повідомляє BBC.

Хенкок написала лист прем'єр-міністру Борису Джонсону, у якому зазначив, що підвів людей, бо вони багато чим пожертвували під час пандемії COVID-19. Його на посаді глави МОЗ замінить колишній міністр фінансів Саджид Джавід.

Своєю чергою, прем'єр Джонсон заявив, що "шкодує" через відставку міністра.

Я вдячний за вашу підтримку і вважаю, що ваш внесок у державну службу ще далеко не завершений, - додав Джонсон.

Після того, як газета Sun опублікувала фото, а потім відео, на яких Метт Хенкок цілується з помічницею Джинн Коладангело, на нього тиснули з вимогою відставки. При цьому вони обоє одружені та мають дітей. Пару зняли за поцілунком 6 травня у Міністерстві.

Хенкок просто зустрічався зі своєю помічницею, а стосунки у них були "серйозні", але такі контакти були заборонені згідно з коронавірусними обмеженнями. Все тому, що вона вважалася "особою з іншого домогосподарства".

Водночас Коладангело також піде з посади не виконавчого директора департаменту охорони здоров’я. Хенкок обіймав посаду міністра протягом трьох років.

Нагадаємо, що прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон таємно одружився з 33-річною Керрі Саймондс. Його обраниця молодша на 23 роки. Церемонію провели у Вестмінстерському соборі 29 травня.

Читайте також

1