Хакери з Anonymous оголосили війну Ілону Маску

Вплив гендиректора Tesla на курс криптовалют в Anonymous назвали знущанням
Хакери з Anonymous оголосили війну Ілону Маску
Хакери з Anonymous Фото: скріншот з відео
6 Червня 2021, 15:03
читать на русском

Колектив хакерів з Anonymous звинуватив генерального директора Tesla Ілона Маска в надмірному впливі на криптовалюти за допомогою заяв у Твіттері.

Відео опублікувало видання Daily Mail.

Поки у працьовитих людей мрії руйнуються через ваші публічні істерики, ви продовжуєте знущатися зних... Ви можете вважати себе найрозумнішою людиною, але тепер ви зустріли гідного суперника. Ми Anonymous. Ми легіон. Ми йдемо, - йдеться в повідомленні.

У повідомленні групи уточнюється, що в процесі інвестицій завжди існує певний ризик, отже, інвесторам потрібно бути готовими до можливої ​​нестабільності, однак повідомлення Маска, опубліковані на його сторінці у Твіттері, свідчать про "явну зневагу до середньостатистичної працюючої людини".

Хакери також поставили під сумнів щирість Маска в його бажанні сприяти поліпшенню світової екології, оскільки майнінг криптовалют не здатний поліпшити ситуацію з викидами вуглецю. Так, на думку колективу, глава Tesla "намагається грати по обидві сторони".

Нагадаємо, 13 травня вартість біткоїну різко впала після того, як Ілон Маск заявив, що Tesla не продаватиме свої автомобілі за криптовалюту. Вартість найпопулярнішої криптовалюти становила 54 174 долари США за один біткоїн незадовго до того, як було опубліковано заяву Маска. Через кілька хвилин після твіту Маска ціна на біткоїни впала до 46 980 доларів.

4 червня вартість біткоїну впала на 7,4% після того, як Маск у Твіттері опублікував мем із натяком на "припинення стосунків" з біткоїном.

Читайте також

1