Італія заборонила переміщатися між регіонами на різдвяні свята

В уряді зробили виняток для поїздок на роботу
Італія заборонила переміщатися між регіонами на різдвяні свята
Різдво в Італії (фото: fotobank.ua)
3 Грудня 2020, 15:00
читать на русском

В Італії уряд заборонив переміщатися між регіонами країни на різдвяні свята. Обмеження діятиме в період з 21 грудня по 6 січня.

Про це повідомляє Corriere Della Sera.

З 21 грудня 2020 року по 6 січня 2021 року забороняється будь-яке пересування в межах національної території між територіями різних областей і автономних провінцій, - йдеться в повідомленні.

Читайте також

При цьому зазначається, що 25 і 26 грудня 2020 року та 1 січня 2021 року також забороняється будь-яке пересування між муніципалітетами. Однак в уряді зробили виняток для поїздок на роботу, в медустанови з термінової необхідності.

В Італії зараз діють три зони ризику, і вона перебуває у карантині. У червоних зонах італійці повинні якомога більше залишатися вдома. Однак досі дозволялося переміщатися між жовтими зонами.

Нагадаємо, що влада Іспанії вирішила обмежити зібрання людей на новорічні свята і внутрішні поїздки, щоб запобігти поширенню коронавірусу.

Обмеження стосується різдвяних свят у колі сім'ї. Таким чином, святкування вдома зможуть зібратися не більше 10 осіб. Хоча кількість людей, які могли зібратися разом, раніше становило максимум 6 осіб, за винятком декількох регіонів.