Кадрових змін у Кабміні до осені не планують – Арахамія

Глава фракції "Слуга народу" не прогнозує нових відставок міністрів
Головне
Кадрових змін у Кабміні до осені не планують – Арахамія
Давид Арахамія (фото: УНІАН)
18 Травня 2021, 20:30
читать на русском

Глава депутатської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія вважає, що до осені не варто очікувати нових відставок у Кабінеті міністрів України.

Про це він заявив на брифінгу, передає "Інтерфакс-Україна".

Станом на зараз мій прогноз, - до осені не буде ніяких кадрових змінити в міністерствах. Може, будуть якісь кадрові зміни в великих підприємствах, але міністерських я не передбачаю, - розповів Арахамія (досьє Давида Арахамії).

Також нардеп нагадав, що призначення нових міністрів економіки, інфраструктури та охорони здоров'я планується в четвер, 20 травня.

Як відомо"Слуга народу" затвердила кандидатуру глави Державної податкової служби Олексія Любченка на посаду міністра економіки - першого віцепрем'єра, глави "Укравтодору" Олександра Кубракова - на посаду міністра інфраструктури і головсанлікаря Віктора Ляшка (досьє Віктора Ляшка) - на посаду очільника МОЗ України.

Читайте також

Нагадаємо, сьогодні, 18 травня під час позачергового засідання Верховна Рада відправила у відставку міністра економіки Ігоря Петрашка, міністра інфраструктури Владислава Криклія та міністра охорони здоров'я Максима Степанова (досьє Максима Степанова).

Більше про звільнення Степанова читайте у нашому матеріалі: Топ провалів Степанова та чому Криклія та Петрашка звільняють разом з ним.

1