Керівник Укравтодору заборонив підлеглим купувати дорогі автівки

Укравтодор не підтримує закупівлі службових автомобілів преміум-класу
Важливо
Керівник Укравтодору заборонив підлеглим купувати дорогі автівки
Олександр Кубраков Фото: сторінка голова Укравтодору у Фейсбук
20 Листопада 2020, 11:00
читать на русском

Державне агентство автомобільних доріг України не підтримує закупівлі службових автомобілів преміум-класу обласними автодорами. Про це йдеться у повідомленні, розміщеному в Telegram-каналі агентства.

Необґрунтовані витрати державних коштів недопустимі. Я наполягаю на тому, щоб для службових цілей обиралися недорогі авто базової комплектації. Надалі будемо контролювати це питання і за допомогою формальних механізмів – у регіони вже надіслано відповідне окреме доручення, – наголосив голова Укравтодору.

Після публікацій у ЗМІ про закупівлі коштовних службових авто службами автомобільних доріг, Кубраков ініціював додаткові перевірки аналогічних закупівель.

Тендер Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області на автомобіль Toyota Land Cruiser Prado 4.0 Dual VVT-i та Служби автомобільних доріг у Сумській області на легковий автомобіль кросовер Volkswagen Touareg - скасовано, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Днями агентство автомобільних доріг України у Дніпропетровській області замовило Toyota Highlander Premium за 1,67 млн грн. У тендерній документації служба доріг прописала, що хоче автомобіль з панорамним дахом, шкіряним салоном та з кермом з декоративними вставками.

12 листопада обласна філія Укравтодору оголосила ще один тендер на закупівлю Toyota Land Cruiser Prado. На позашляховик служба готова витратити 1,75 млн грн.

У вересні служба також закупила три автівки Renault Duster загальною вартістю 1,56 млн грн.