Кілером, який вбив чоловіка в Миколаєві, виявився 17-річний хлопець - поліція

Поліцейські розкрили вбивство чоловіка, якого застрелили у Миколаєві
Кілером, який вбив чоловіка в Миколаєві, виявився 17-річний хлопець - поліція
Затримання підозрюваного у вбивстві Фото: поліція
29 Квітня 2021, 10:02
читать на русском

Поліцейські у Миколаєві знайшли та затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка у дворі будинку по вулиці Декабристів.

Ним виявився 17-річний житель мікрорайону Варварівка.

За даними поліції, 28 квітня у ході спецоперації хлопця затримали. З'ясувалося, що він після вбивства втік на автомобілі, а пістолет викинув у річку.

Одна з версій вбивства – це помста потерпілому за події 2006 року. Тоді загиблий позбавив життя дядька підозрюваного, за що відбував покарання у вигляді позбавлення волі, - розповів начальник ГУНП в Миколаївській області полковник поліції Сергій Шайхет.

За його словами, наразі перевіряється коло друзів підозрюваного, які відносять себе до кримінального світу, у яких неповнолітній зловмисник, ймовірно, і придбав пістолет.

Підозрюваному вручено підозру у вчиненні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 ККУ). Слідчі клопотатимуть у суді про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років.

Нагадаємо, 15 квітня у Миколаєві у дворі будинку по вулиці Декабристів невідомий вистрілив у чоловіка та втік з місця інциденту на автомобілі. У 38-річного чоловікова вистрілили кілька разів у спину. Він загинув на місці.

Читайте також

1