Крим - це Україна: контррозвідка СБУ "привітала" Росію з 23 лютого

Біл-борди встановили у Києві, Одесі, Львові та Харкові
Важливо
Крим - це Україна: контррозвідка СБУ "привітала" Росію з 23 лютого
Крим – це Україна (фото: facebook.com/SecurSerUkraine)
24 Лютого 2021, 19:46
читать на русском

В Україні перед усіма дипломатичними установами Росії 23 лютого встановили біл-борди та лайтбокси з емблемою контррозвідки Служби безпеки України та словами, що Крим - це Україна.

СБУ на своїй сторінці у Facebook опублікувала відповідне фото, зроблене біля посольства Російської Федерації у Києві.

Просто фото, просто посольство РФ у Києві, просто констатація факту: Крим - це Україна!, - повідомили в спецслужбі.

Як повідомляє "Українська правда" з посиланням на проінформованого співрозмовника у правоохоронних органах, такі біл-борди та лайтбокси встановили перед дипломатичними установами у Києві, Харкові, Львові та Одесі.

Так, девізом контррозвідників СБУ є переклад лого "Aquila non captat muscas", що означає "Орел мух не ловить". А такий "інформаційний привіт" з’явився тоді, коли у Росії відзначають День захисника вітчизни, як спадок радянського свята Дня армії.

Читайте також

У червні 2020 року емблемою контррозвідки СБУ "вітали" російських дипломатів із днем Росії, а у березні 2015 року так передавали "привіт" тим, хто зрадив Україну та залишився служити агресору в окупованому Криму.

Фото: pravda.com.ua

Нагадаємо, що Служба безпеки України повідомила про підозру військово-політичному "експерту" Юрію Дудкіну, причетному до підривної діяльності в інтересах російських спецслужб.

1