Масштабна ДТП у Києві: водій Infiniti протаранив шість автомобілів

У трьох автомобілів відлетіли колеса
Масштабна ДТП у Києві: водій Infiniti протаранив шість автомобілів
ДТП у Києві на площі Перемоги Фото: t.me/kyivpatrol
24 Січня 2021, 17:02
читать на русском

У Києва сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода за участю семи автомобілів. Неадекватний водій Infiniti протаранив шість автомобілів

Про це повідомляє dtp.kiev.ua та патрульна поліція Києва.

Аварія за участю семи автомобілів сталася в Києві на площі Перемоги у неділю, 24 січня. Так, водій автомобіля Infiniti протаранив три пари автомобілів в черзі перед світлофором, у трьох - відлетіли колеса.

Зазначається, що група підтримки водія Infiniti й нетверезий місцевий безхатько намагалися перешкоджати зніманню. Вони влаштували бійку з кореспондентом, а поліція та інші водії не вмішались у конфлікт.

Нагадаємо, що під Харковом сталася смертельна ДТП. Водій автомобіля Volkswagen Passat рухався неосвітленою дорогою та допустив наїзд на місцеву мешканку, яка лежала на проїжджій частині по ходу його руху. Жінка загинула на місці.

Читайте також

Раніше повідомлялось, що у Києві сталась масштабна дорожньо-транспортна пригода за участю одразу дев'яти автомобілів.

14 січня поблизу селища Гоща Рівненської області у ДТП загинули двоє рідних братів, а їхні пасажири - доправлені до лікарні. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель двох людей, слідчі розпочали досудове розслідування.

1