У Рівненській області мати вдарила сина ножем в груди, поки той спав

Жодних конфліктів між рідними напередодні не виникало
У Рівненській області мати вдарила сина ножем в груди, поки той спав
Фото: rv.npu.gov.ua
23 Квітня 2021, 20:38
читать на русском

У селі Біла Криниця Рівненської області матір завдала ножове поранення своєму 15-річному синові, поки той спав.

Як повідомив відділ комунікації поліції Рівненської області, близько 05:30 23 квітня до поліції надійшло повідомлення про подію.

Слідчі на місці події встановили, що 40-річна жінка умисно та протиправно із невідомих поки причин завдала удар кухонним ножем у груди синові, коли він спав у своїй кімнаті. Хлопець сам викликав "швидку".

Медики доставили потерпілого до лікарні, де у нього діагностували непроникаючу рану грудної клітки. Після надання допомоги його відпустили додому, - йдеться у повідомленні.

Як з’ясували поліціянти, жінка збиралася розлучатися із чоловіком та перебувала у депресивному стані. Чоловік на момент скоєння злочину спав у іншій кімнаті. Відомо, що жодних конфліктів між рідними напередодні не виникало.

Сім’я благополучна, на жодних профілактичних обліках не перебувала. Обоє батьків офіційно працювали, а 15-річний син навчається в одному із загальноосвітніх закладів Рівного та характеризується позитивно.

Жінку в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За фактом замаху на умисне вбивство вирішується питання про повідомлення їй про підозру за частиною 3 статті 15 частиною 1 статті 115 КК України. Слідчі дії тривають. У рамках кримінального провадження будуть призначені ряд експертиз, зокрема і судово-психіатрична.

Нагадаємо, що у Вараші Рівненської області п'яна жінка напала на поліціянтку через зауваження та вдарила її скляною пляшкою по голові.

1