МОЗ не планує зупиняти роботу громадського транспорту

Оскільки порушень карантинних обмежень майже не буде
Головне
МОЗ не планує зупиняти роботу громадського транспорту
Транспорт під час карантину (фото: УНІАН)
1 Грудня 2020, 18:05
читать на русском

Міністерство охорони здоров'я не планує зупиняти роботу громадського транспорту після введення локдауну в Україні. У МОЗ вважають, що таке обмеження не вплине на епідемічну ситуацію.

Про це в ефірі телеканалу "Україна 24" розповів міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Читайте також

Як пояснив глава МОЗ, під час локдауну в громадському транспорті не виникатимуть так звані "години пік", тому порушень карантинних обмежень майже не буде.

З точки зору епідеміології, ми не вважаємо, що це вплине на показники захворюваності - незакриття транспорту. Адже за таких умов у транспорті не буде "години пік" і всі будуть дотримуватися заходів, які у нас існують, - заявив він.

Нагадаємо, що сьогодні міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив, що обмеження транспорту не розглядається під час введення локдауну. Фінальних дат введення жорсткого карантину поки немає.

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що буде наполягати на роботі метро та громадського транспорту у разі введення локдауну у столиці. Мер зазначив, що у багатьох інших країнах вводили локдаун, але транспорт не зупиняли, щоб люди могли їздити на роботу

1