МОЗ оновило список карантинних зон: 11 регіонів залишаються "червоними"

Єдиним регіоном "жовтої" зони залишається Херсонська область
Головне
МОЗ оновило список карантинних зон: 11 регіонів залишаються "червоними"
Швидка медична допомога, лікарі у захисних костюмах, коронавірус (фото: УНІАН)
29 Березня 2021, 11:41
читать на русском

29 березня Міністерство охорони здоров'я оновило список карантинних зон в Україні. "Червоними" залишились 11 регіонів, "помаранчевими" - 13, "жовтою" - одна область.

Про це свідчать дані МОЗ.

До "червоної" зони карантину увійшли м. Київ, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Чернігівська та Чернівецька області.

Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Кіровоградська, Луганська, Полтавська, Рівненська, Тернопільська, Харківська, Хмельницька та Черкаська області - "помаранчеві".

Єдиним регіоном "жовтої" зони залишається Херсонська область.

Найбільше показник госпіталізації перевищено у Вінницькій області та становить 120,7 при нормі в 60 на 100 тисяч населення. Найнижчі показники - у Херсонській області, Луганській та Кіровоградській областях.

Читайте також


Контекст. У Національній академії наук спрогнозували розвиток третьої хвилі коронавірусу в Україні та число летальних випадків. Науковці зокрема констатували, що третя хвиля в Україні розвивається аналогічно до більшості країн Європи.

Прогнозують, що кількість нових випадків коронавірусу на 30 березня сягне 16858 хворих за добу, а на 6 квітня – 19759 хворих на добу.

1