На Чернігівщині п'яний водій фури переїхав двох велосипедисток та намагався втекти за кордон

За кермом перебував іноземець, якого зупинили на пункті пропуску "Сеньківка"
На Чернігівщині п'яний водій фури переїхав двох велосипедисток та намагався втекти за кордон
Фото: npu.gov.ua
4 Травня 2021, 08:22
читать на русском

На Чернігівщині поліція розшукала водія вантажівки, який збив двох велосипедисток та втік. Одна з жінок від отриманих тілесних ушкоджень померла.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Чернігівської області.

Зазначається, що водій вантажного автомобіля вночі 3 травня в Городні наїхав на двох велосипедисток, що рухались в попутному напрямку. Від отриманих тілесних ушкоджень одна з них померла.

Як повідомив поліції диспетчер екстреної медичної допомоги, невідомий автомобіль наїхав на двох 33-річних місцевих жінок та зник. Медики доставили їх до центральної районної лікарні в Городні.

Фото: npu.gov.ua

На місці події правоохоронці знайшли уламки від вантажного автомобіля та два велосипеди з ушкодженнями. Сліди від коліс свідчили про те, що транспортний засіб рухався в напрямку державного кордону до пункту пропуску "Сеньківка".

Фото: npu.gov.ua

Для пошуку водія та автомобіля направили всі наряди Чернігівського районного управління поліції та встановили поліційні пости. Але від прикордонників Чернігівського загону надійшла інформація, що через пункт пропуску "Сеньківка" покинути межі країни намагається іноземець на вантажному авто з характерними для ДТП пошкодженнями. Прикордонники затримали водія до приїзду правоохоронців.

Тест на стан алкогольного сп’яніння показав, що в організмі 36-річного іноземця було 0,9 проміле алкоголю, - йдеться у повідомленні.

Фото: npu.gov.ua

Слідчі відкрили провадження за частиною 3 статті 286-1 Кримінального кодексу України — порушення правил безпеки дорожнього руху в стані сп’яніння, що спричинило смерть людини. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років.

Нагадаємо, що у Покровську Донецької області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. П'яний водій на узбіччі збив чоловіка з дітьми, а результаті чого батько помер.

Читайте також

1