На Донбасі двоє українських захисників отримали поранення

Українські військові на дії противника відкрили вогонь у відповідь
Важливо
На Донбасі двоє українських захисників отримали поранення
Війна на Донбасі Фото: ООС у Фейсбуці
6 Травня 2021, 08:12
читать на русском

На Донбасі 5 травня поранення отримали двоє українських захисників. Бойовики з гранатометів різних систем, з великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї, артилерійських установок та мінометів обстріляли позиції українських військових.

Як повідомило оперативно-тактичне угруповання "Північ", один військовий отримав осколкове поранення внаслідок обстрілів з гранатометів різних систем.

Пресслужба операції Об'єднаних сил зазначила, що станом на ранок 6 травня поранення отримали двоє військових.

Внаслідок ворожих обстрілів, два українських захисники отримали поранення, - йдеться у повідомленні.

Воїнам оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу. Стан здоров’я захисників – задовільний.

Українські військові на дії противника відкрили вогонь у відповідь. На місці прибув керівний склад військової частини та робоча група Військової служби правопорядку Збройних сил України. Також українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ.

Окупанти обстрілювали українській позиції біля населених пунктів Водяне, Південне, Новоолександрівка, Новозванівка, Майорськ, Новотошківське, Новомихайлівка, Кам'янка, Причепилівка, Піски та Гнутове.

Нагадаємо, що вночі 1 травня окупанти двічі порушили режим припинення вогню на Донбасі, внаслідок чого український військовий отримав поранення.

Читайте також

1