На Донбасі загинув український боєць внаслідок ворожих обстрілів

За минулу добу було зафіксовано сім порушень режиму припинення вогню
Важливо
На Донбасі загинув український боєць внаслідок ворожих обстрілів
Українські військові на Донбасі Фото: facebook.com/pressjfo.news
22 Січня 2021, 08:55
читать на русском

На Донбасі російські найманці обстрілювали позиції українських військових зі стрілецької зброї, гранатометів, мінометів та кулеметів. Поблизу Гнутового зафіксували роботу ворожого снайпера. Від куль окупантів загинув військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил.

Про це повідомляється у ранковому зведенні операції Об'єднаних сил.

Зазначається, що внаслідок ворожих обстрілів загинув один військовослужбовець України. Командування об’єднаних сил висловило глибокі співчуття близьким та рідним загиблого воїна.

Також протягом минулої доби, 21 січня, в районі проведення ООС було зафіксовано сім порушень режиму припинення вогню. Усі порушення були здійснені в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід".

Поблизу Красногорівки російські бандформування відкривали вогонь з автоматичної та станкової зброї, гранатометів та стрілецької зброї. В районі населених пунктів Мар’їнка та Красногорівка українські захисники виявили ворожих квадрокоптерів з перетином лінії розмежування. Обидва БпЛА були пригнічені українськими засобами РЕБ.

Читайте також

Поблизу Пищевика окупанти стріляли зі станкового протитанкового гранатомета та мінометів 82-го калібру. Поруч із населеним пунктом Широкине бойовики відкривали вогонь з гранатометів різних систем, мінометів 120-го калібру та великокаліберних кулеметів.

Неподалік населеного пункту Гнутове російсько-окупаційні війська вели вогонь у бік українських позицій з мінометів 82-го калібру, гранатометів різних систем та великокаліберного кулемета. У цьому ж районі було зафіксовано роботу ворожого снайпера.

Українські воїни відкривали вогонь у відповідь на обстріли російських найманців.

Нагадаємо, що у Донецькій області неподалік населеного пункту Старогнатівка російські бойовики стріляли в бік наших позицій з великокаліберного кулемета та снайперської зброї. Внаслідок ворожих пострілів був поранений військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил.

1