На Донбасі знайшли великий схрон зброї у зруйнованій будівлі

Зброю та вибухівку вилучили
На Донбасі знайшли великий схрон зброї у зруйнованій будівлі
Схрон боєприпасів (фото: пресслужба поліції)
6 Грудня 2020, 00:22
читать на русском

У зруйнованій будівлі поблизу Пільного Донецької області правоохоронці знайшли схрон боєприпасів.

Про це повідомляє пресслужба поліції області.

Спільна міжвідомча група у складі прикордонників та співробітників СБУ виявила небезпечний схрон зі зброєю, боєприпасами та вибухівкою проводила огляд за інформацією, яку повідомили прикордонники.

Під час огляду однієї із зруйнованих будівель фермерського господарства на околиці населеного пункту Пільне, що на Донеччині, правоохоронці виявили замасковану схованку з боєприпасами. Задля безпеки місцевих мешканців прилеглі території одразу було взято під охорону, - йдеться у повідомленні.

Тротил, вибухівка

Тротил, вибухівка (фото: пресслужба поліції)

Читайте також

На місці піротехнічна група ДСНС вилучила для утилізації 3 гранатомети, 12 бойових гранат, тротилові шашки, порохові заряди, 480 набоїв різних калібрів та інші вибухонебезпечні предмети.

За цим фактом до Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена ст. 263 ККУ "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами".

Поліція шукає причетних.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в одній із квартир будинку на вулиці Соломії Крушельницької у Києві, де в червні цього року стався вибух, рятувальники знайшли вогнепальну зброю, боєприпаси, а також вибухонебезпечні рідини.