На Кіровоградщині біля власного будинку підірвали бізнесмена

Убивць бізнесмена шукає поліція
На Кіровоградщині біля власного будинку підірвали бізнесмена
Поліція (Фото: Фейсбук)
22 Січня 2021, 12:16
читать на русском

21 січня близько 17-ї години в одному з населених пунктів Кропивницького району Кіровоградської області біля воріт приватного будинку пролунав вибух, внаслідок якого отримав тілесні ушкодження та загинув чоловік.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Кіровоградської області.

Загиблим виявився 64-річний чоловік, керівник одного з місцевих підприємств.

Під час проведення огляду місця події  вилучено фрагменти вибухового пристрою, які направлено для проведення експертного дослідження.

Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство". Поліціянти вживають комплекс заходів для пошуків убивць і розкриття злочину.

Читайте також

Нагадаємо, 17 січня у Донецькій області поліціянти смертельно поранили порушника, який намагався втекти з місця злочину та травмував правоохоронця. Під час патрулювання група реагування поліції викрила осіб, які здійснювали незаконну порубку лісу. На місце було викликано слідчо-оперативну групу. Один із лісорубів хотів втекти на автомобілі та скоїв наїзд на поліціянта.

Під час затримання, за деякими джерелами, загинув колишній директор маріупольського ринку "Київський". Він начебто приїхав на допомогу синові, оскільки його поліціянти хотіли затримати за незаконну порубку.

1