На Кіровоградщині вантажівка влетіла в асфальтоукладчик та розчавила двох людей

Третього потерпілого з травмами доправили до лікарні
На Кіровоградщині вантажівка влетіла в асфальтоукладчик та розчавила двох людей
ДТП на Кіровоградщині (Фото: DOZOR)
27 Листопада 2020, 12:56
читать на русском

На автодорозі "Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка" на території Новоархангельського району Кіровоградської області сталася ДТП за участі вантажівки "МАЗ" та асфальтоукладчика.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Кіровоградської області.

Попередньо водій вантажівки не дотримувався обмежень швидкості на дорозі:

Шляховики вкладали на дорозі шар асфальту. На цій ділянці працював світлофор – транспорт рухався лише однією смугою. Раптом на дорозі з’явився військовий МАЗ.

Проїхало перед цим дві військові машини й теж з досить високою швидкістю. Цей їх наздоганяв. Мабуть, від колони відстав. Обмежувальні знаки стоять про обмеження швидкості 70, 50, 30. Працював світлофор. Всі автомобілі стояли в колоні. Всі бачили. Там дві фури чекали. Військова техніка вирішила поспішати…, - розповіла заступниця начальника служби автомобільних доріг Кіровоградської області Жанна Петрович в коментарі ТСН.

У результаті вантажівка зіткнулася з котком та наїхала на робітників-дорожників. Один робітник загинув на місці події, другий помер від отриманих травм у машині "швидкої". Третього потерпілого забрали до лікарні, поки що його не можуть прооперувати.

51-річний водій військової вантажівки відбувся подряпиною на носі. Його затримали й готуються оголосити підозру.

Водій вантажівки не впорався із керуванням, не обрав безпечного бокового інтервалу, безпечної дистанції.  Були встановлені знаки щодо обмеження швидкості. З тої інформації, що ми маємо, значно була перевищена швидкість вантажного автомобіля, - прокоментував начальник відділу слідчого управління Гу Нацполіції Кіровоградської області Костянтин Тарасенко.

Рух трасою державного значення, який був заблокований понад 10 годин, відновили сьогодні вранці.

Читайте також

Нагадаємо, 26 листопада у Рівненській області внаслідок зіткнення вантажівки та автомобіля "ВАЗ" загинули матір із 7-річним сином, ще двох дітей ушпиталили до лікарні. Як з`ясувалося згодом, загиблі були дружиною і сином місцевого священника.

1