На Одещині 14-річний підліток повісився, бо бабуся змушувала сапати город

Напередодні хлопець посварився з рідними і пішов з дому
На Одещині 14-річний підліток повісився, бо бабуся змушувала сапати город
Пошуки зниклого хлопчика (Фото: ГУ Нацполіції Одеської області)
17 Травня 2021, 00:00
читать на русском

16 травня на околиці Ананьєва Одеської області знайшли повішеним 14-річного хлопця, про зникнення якого днем раніше повідомили рідні.

Про трагедію повідомили в ГУ Нацполіції Одеської області.

Поліціянти шукали зниклого хлопця майже добу: опитали друзів неповнолітнього, перевірили покинуті будинки, лісопосадки, в одній з яких на околиці Ананьєва і знайшли хлопчика в зашморгу. Зовнішніх слідів насильницької смерті на його тілі не було.

В рамках кримінального провадження призначені експертизи, допитуються свідки, проводяться інші слідчі дії для встановлення обставин та причин трагедії.

У соціальних мережах розповіли, що хлопцю було 14 років. Напередодні він посварився з бабусею через те, що вона примушувала його сапати город.

Нагадаємо, у Вишгороді (Київська область) 14-річний школяр повісився на дереві. Хлопчика цькували у школі однокласники. Також кажуть, що раніше він вже намагався вкоротити собі віку і напився таблеток. Також підліток у соцмережі публікував дописи, де повідомляв про намір вчинити самогубство, але ніхто не звернув увагу на його слова.

Читайте також

1