Українського військового розчавили бронетранспортером на полігоні

Причиною трагедії називають порушення правил техніки безпеки
Українського військового розчавили бронетранспортером на полігоні
БТР (Фото: Вікіпедія)
28 Січня 2021, 18:34
читать на русском

Вранці 28 січня через порушення правил техніки безпеки на одному з загальновійськових полігонів під колесами бронетранспортера загинув військовослужбовець.

Про це повідомило оперативне командування "Північ" на сторінці у Фейсбуці.

Трагедія сталася при буксируванні військової техніки. Механік-водій бронетранспортера, в умовах обмеженої видимості, не зміг пересвідчитись у відсутності людей перед машиною і почав рух, в результаті чого важко травмував військового. Від отриманих травм потерпілий помер.

Про загиблого відомо, що це 40-річний сум'янин, старший солдат Мельник Анатолій Васильович. У загиблого залишилась дружина, теж військовослужбовець - вони служили разом, в одній бригаді.

Командувачем оперативного командування "Північ" призначено розслідування трагічного випадку. Попередньо встановлено, що було порушення заходів безпеки через необережність.

Читайте також

Нагадаємо, у Києві в районі Академмістечка двоє робітників впали в шахту ліфта на будівництві. Один з них - 21-річний чоловік - загинув від отриманих травм. Другий перебуває в лікарні. Правоохоронці з'ясовують подробиці цієї події, а також встановлюють причини, які привели до смерті будівельника.

Раніше у Святошинському районі Києва в одному із гіпермаркетів обірвався ліфт, унаслідок чого загинув працівник. Чоловіку було 52 роки, він працював вантажником торговельного центру. Кабіна ліфту, у якій він знаходився, пролетіла 6 метрів і впала на швидкості у шахту. Шансів вижити у такій ситуації у чоловіка було мало. Він помер до приїзду швидкої допомоги.