На Рівненщині місцевий житель розстріляв компанію відпочивальників: є загиблі

Застреленим виявився 23-річний місцевий фельдшер станції швидкої допомоги
На Рівненщині місцевий житель розстріляв компанію відпочивальників: є загиблі
Авто убивці (Фото: ГУ Нацполіції України)
8 Січня 2021, 22:49
читать на русском

У місті Дубно Рівненської області нетверезий чоловік влаштував бійку, а згодом привіз до розважального закладу автомат і розстріляв компанію відпочивальників.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Рівненської області.

У ніч з 7 на 8 січня у розважальному закладі Дубна відпочивало кілька компаній. Близько другої години ночі п`яний 34-річний місцевий житель почав поводитися неадекватно та агресивно і чіплятися до інших відпочивальників. Як наслідок — між двома компаніями на вулиці виникла сутичка та бійка.

Отримавши незначні тілесні ушкодження, 34-річний чоловік вирішив помститися. Він вскочив у свою Toyota Land Cruiser та поїхав. За кілька хвилин він повернувся та влаштував стрілянину з автомата Калашникова. Першим він поцілив у 23-річного відпочивальника. Тим часом орієнтовно 25 осіб, які перебували біля закладу, встигли втекти, тож ніхто більше не постраждав.

Після цього стрілець почав тікати на своєму позашляховику, протаранивши одну з автівок, що була припаркована біля закладу, а потім – в’їхав у стіну. Коли зрозумів, що авто далі їхати не може, втік.

Авто поліціянти вилучили та відвезли на територію місцевого відділку. Самого злочинця та зброю поки що не знайшли.

Медики "швидкої", які негайно приїхали за викликом до розважального закладу, змушені були лише констатувати смерть свого колеги — убитим виявився 23-річний місцевий фельдшер.

За фактом умисного вбивства слідчі Дубенського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі та розшукові заходи.

Читайте також

Нагадаємо, на Святвечір, 6 січня у Тячівському районі Закарпатської області п`яний 30-річний чоловік побив свою співмешканку та її дітей, від отриманих травм діти померли. Поліціянти затримали злочинця, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.