На Тернопільщині легковик врізався у мікроавтобус: є загиблі й травмовані

На автодорозі Почаїв-Зборів, біля села Лосятин не розминулися автомобілі AUDI та MERCEDES Sprinter
На Тернопільщині легковик врізався у мікроавтобус: є загиблі й травмовані
ДТП на Тернопільщині (Фото: Нацполіція)
1 Грудня 2020, 18:05
читать на русском

У Кременецькому районі Тернопільської області трапилася ДТП за участі легковика і мікроавтобуса, в результаті якої загинула одна особа, ще п`ятеро – у лікарні.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Тернопільської області.

За попередньою інформацією, водій легковика виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в мікроавтобус. В результаті удару від передньої частини AUDI нічого не залишилося. Рятувальникам довелося вивільняти людей з металевої пастки.

26-річний водій AUDI помер дорогою до лікарні. Його трьох пасажирів - молодих людей віком 18-19 років госпіталізували до лікарні з ушкодженнями різного ступеня тяжкості.

На місці отримав меддопомогу і 19-річний кермувальник MERCEDES Sprinter, а його двох 20-річних пасажирів також госпіталізували.

За фактом смертельної ДТП поліція відкрила кримінальне провадження і з’ясовує всі обставини аварії.

Читайте також

Нагадаємо, днями на автодорозі "Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка" на території Новоархангельського району Кіровоградської області сталася ДТП за участі військової вантажівки "МАЗ" та асфальтоукладчика. Військова вантажівка розчавила двох дорожніх робітників, ще один перебуває в лікарні.

26 листопада у Рівненській області внаслідок зіткнення вантажівки та автомобіля "ВАЗ" загинули матір із 7-річним сином, ще двох дітей ушпиталили до лікарні. Як з`ясувалося згодом, загиблі були дружиною і сином місцевого священника.

1