На український ринок виходить нова авіакомпанія з Саудівської Аравії

Flynas – провідний лоукостер Саудівської Аравії із парком в 30 літаків
Головне
На український ринок виходить нова авіакомпанія з Саудівської Аравії
Літак (фото: twitter)
2 Червня 2021, 07:05
читать на русском

На український ринок виходить нова авіакомпанія з Саудівської Аравії - регулярне авіасполучення забезпечуватиме Flynas.

Як повідомляє Міністерство інфраструктури, про це було домовлено під час зустрічі міністра інфраструктури України Олександра Кубракова та головного виконавчого директора компанії Flynas Алмоганні Бандера.

Кожне нове авіасполучення – це, перш за все, нові можливості для розвитку бізнесу, туризму та інтеграції України до світових ринків. Саме тому збільшення регулярних напрямків прямого авіасполучення – серед пріоритетів міністерства. Ми прагнемо, щоб Україна стала великим міжнародним авіахабом, і такі кроки роблять нас ближчими до цієї мети, – сказав міністр інфраструктури (досьє на Олександра Кубракова).

Flynas – провідний лоукостер Саудівської Аравії із парком в 30 літаків. Авіакомпанія виконує понад 1200 рейсів щотижня за 35 внутрішніми та міжнародними напрямками. Щороку протягом останніх 5 років Flynas визнавали найкращим лоукостом Близького Сходу.

Нещодавно авіаперевізник уклав угоду з Airbus про придбання 120 нових літаків загальною вартістю 8,6 млрд доларів.

Нагадаємо, раніше Україна не мала регулярного прямого авіасполучення з Саудівською Аравією. Для здійснення перельоту був потрібен трансфер через Стамбул, Доху або Дубай.

Читайте також

1