Назвали ім’я військового, який загинув на Донбасі від кулі снайпера

У зоні проведення ООС загинув старший солдат В'ячеслав Мінкін
Важливо
Назвали ім’я військового, який загинув на Донбасі від кулі снайпера
Смерть, свічка Фото: урядовий портал
25 Листопада 2020, 10:01
читать на русском

Український військовослужбовець, якого важко поранив снайпер під Авдіївкою, помер у лікарні. Стало відомо, що загинув фастівчанин, старший солдат В'ячеслав Мінкін.

Про це повідомила Фастівська міська рада у Facebook.

Відомо, що 31-річний В'ячеслав Мінкін був одружений, мав сина. 2019 року був нагороджений медаллю за участь в боях "Світлодарська дуга".

Служив загиблий у 72 ОМБР імені Чорних Запорожців.

Фастівська громада у скорботі. З глибоким сумом сповіщаємо, що у зоні проведення ООС загинув фастівчанин, Захисник України, старший солдат В'ячеслав Мінкін. 31-річний Мінкін В'ячеслав Юрійович був одружений, мав сина. 2019 року був нагороджений медаллю за участь в боях "Світлодарська дуга". Про дату, час та місце прощання із Захисником буде повідомлено пізніше, - зазначено у повідомленні.

Читайте також

Нагадаємо, 24 листопада у передмісті Авдіївки внаслідок пострілу ворожого снайпера отримав вогнепальне поранення військовослужбовець Об’єднаних сил. Терміново для надання медичної допомоги важкопораненого українського захисника було доправлено до лікувального закладу, де за його життя боролися військові лікарі.


На жаль, проведені невідкладні реанімаційні заходи не дали результатів. Врятувати життя воїна не вдалося.

1