Немає жодних підстав для розпуску Верховної Ради - Арахамія

Глава фракції "Слуга народу" не бачить підстав і для позачергових виборів у ВР
Головне
Немає жодних підстав для розпуску Верховної Ради - Арахамія
Народний депутат Давид Арахамія (фото: УНІАН)
10 Листопада 2020, 13:34
читать на русском

У партії "Слуга народу" вважають, що немає жодних підстав для дострокового розпуску Верховної Ради й позачергових виборів парламенту.

Про це заявив глава парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія (досьє).

Наша позиція партійна - наразі немає жодних підстав для перевиборів дострокових до Верховної Ради, - сказав Арахамія на пресконференції із керівником партії "Слуга народу" Олександром Корнієнком (досьє).

Арахамія вважає за необхідне припинити дискусію щодо ймовірності розпуску парламенту. На його думку це вигідно лише політичним партіям, які "на місцевих виборах побачили якесь зростання".

Читайте також

Нагадаємо, 2 листопада президент України Володимир Зеленський заявив, що не виключає розпуску нинішньої Верховної Ради, якщо буде "політичний колапс" і не буде підтримки у парламенті.

Народний депутат, член фракції "Слуга народу", голова комітету Верховної Ради з питань фінансової, податкової та митної політики Данило Гетманцев в інтерв'ю Парламент.UA заявив, що виключати можливість розпуску парламенту не варто.

За його словами, якщо парламент буде недієздатний, то єдине, що може зробити президент - це ухвалити рішення про дострокові вибори.

1