Нові правила користування транспортом у Києві: столиця стала у заторах

Киянам пропонують пересісти на велосипеди та самокати
Важливо
Нові правила користування транспортом у Києві: столиця стала у заторах
Затор, автомобілі Фото: Life Of Pix з Pexels
6 Квітня 2021, 09:42
читать на русском

Посилення карантинних обмежень у Києві призвело до обмеження доступу до громадського транспорту. Скористатися метро, автобусами, тролейбусами чи трамваями можливо лише за спецперепустками.

Сьогодні, 6 квітня, у другий день карантинних обмежень, у столиці спостерігають затори на в'їзді та виїзді у місто, також автомобілі стоять у чергах по всьому Києву.

Як видно на онлайн-карті заторів, найбільш "закорковані" центр міста, "Воскресенка", Дніпровський, Подільський, Святошинський та Печерський райони столиці.

Затори у Києві 6 квітня

Затори у Києві 6 квітня Фото: infoportal.kiev.ua

Читайте також

Очевидці показали відео, як "стоїть" Троєщина:

Альтернативним транспортом у локдаун можуть стати велосипеди та електросамокати.

Користувач Фейсбуку Олександр Гречко зробив підбірку всіх сервісів Києва, які надають в оренду велосипеди та електросамокати, та запропонував киянам не витрачатися на дороге таксі (ознайомитися - за посиланням).

Окремі користувачі соцмереж радять або сидіти вдома, або ходити пішки, аби не перевантажувати вулиці міста.

Нагадаємо, через введення нових карантинних обмежень у Києві поліціянти патрулюють місто та не допускають пасажирів до громадського транспорту без спецперепусток. Кияни та гості міста жаліються на завищені у кілька разів послуги таксі. Про це та більше читайте у нашому матеріалі: Як пройшов перший день локдауну в Києві: затори, перевірки і конфлікти.