Один загиблий та п`ятеро у лікарні: на Харківщині трапилася смертельна ДТП

Винуватицею аварії є 22-річна водійка одного з автомобілів-учасників пригоди
Один загиблий та п`ятеро у лікарні: на Харківщині трапилася смертельна ДТП
ДТП (Фото: Нацполіція)
28 Січня 2021, 20:12
читать на русском

28 січня близько 13:50 на 623 км автодороги "Київ-Харків-Довжанський" в місті Ізюмі трапилася ДТП, у результаті якої загинула одна людина, а ще п`ятеро – у лікарні.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Харківської області.

Поліціянти встановили, що 22-річна водійка автомобіля "Toyota Camry" виїжджала з території автозаправної станції та не надала перевагу у русі автомобілю "ВАЗ-2115" під керуванням 81-річного чоловіка.

Від отриманих травм водій легковика "ВАЗ-2115" загинув на місці. Чотири пасажири віком від 29 до 43 років автівки та водійка "Toyota Camry" з травмами різного ступеня тяжкості були доставлені до Ізюмської центральної міської лікарні.

Інформація про подію зареєстрована в Єдиному обліку заяв та повідомлень Ізюмського районного управління поліції ГУНП в Харківській області, вирішується питання щодо кваліфікації події за Кримінальним кодексом України.

Читайте також

Нагадаємо, сьогодні ж у Миколаївській області перекинулась армійська вантажівка, в результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) постраждали двоє військовослужбовців.

Сьогодні ж  близько 9-ї години ранку на автодорозі "Суми-Пирятин", поблизу села Галяве Лубенського району перекинувся мікроавтобус з пасажирами. 30-річний водій мікроавтобусу "Mercedes Sprinter", який їхав за маршрутом "Суми-Київ",  виїхав за межі проїзної частини. Там маршрутка перевернулася на лівий бік. На момент ДТП в салоні мікроавтобуса перебували 13 пасажирів, з яких дві жінки отримали травми.