Охоронця Путіна знайшли мертвим у Кремлі

Виявилося, що він застрелився прямо під час служби
Охоронця Путіна знайшли мертвим у Кремлі
Швидка допомога в РФ Фото: МЧС России
1 Грудня 2020, 12:33
читать на русском

У Москві на території Кремля знайдений мертвим співробітник Федеральної служби охорони (ФСО) Михайло Захаров - його підрозділ відповідає за особисту охорону президента Росії.

Про це повідомляє Telegram-канал Baza.

За інформацією видання, Захаров застрелився прямо під час служби.

Читайте також

Колеги загиблого кажуть, що причиною самогубства могло стати байдуже ставлення керівництва ФСТ до умов його роботи, а також численні переробки - в одну з останніх змін він був змушений перебувати на роботі більше ніж 15 годин.

Дружині загиблого не повідомили про причини смерті Захарова, їй теж не розповіли, що він наклав на себе руки. З жінкою зв'язалося керівництво Михайла і розповіло лише про його смерть, не вдаючись у подробиці події, стверджує Baza.

За словами джерел агентства, раніше можна було накопичити певну кількість годин перероблення і використовувати для дострокового виходу на пенсію, наприклад на рік раніше, ніж треба. Однак зовсім недавно таку практику скасували.

Своєю чергою, джерело ТАСС спростувало інформацію, що співробітник служив в підрозділі, що відповідає за особисту охорону глави держави.

Нагадаємо, 10 листопада у місті Чуднів Житомирської області 28-річний військовий з Херсонщини скоїв самогубство.

За інформацією поліції, військовослужбовець перебував у складі добового наряду чергової частини. Увечері він вийшов до спеціально відведеної для відпочинку кімнати, де через якийсь час знайшли його тіло. Попередньо, причиною смерті стали ушкодження, отримані у результаті пострілу з пістолета в грудну клітину.

1