Окупанти 12 раз обстріляли українські позиції - поранено бійця

Противник застосував стрілецьку зброю і гранатомети
Головне
Окупанти 12 раз обстріляли українські позиції - поранено бійця
Війна на Донбасі Фото: Командування Медичних сил zsu.gov.ua
29 Травня 2021, 15:31

На Донбасі за минулу добу, 28 травня, російські окупанти 12 раз обстріляли українські позиції, внаслідок чого поранили нашого бійця.

Поблизу Авдіївки ворог відкривав вогонь з мінометів 82 калібру, біля Водяного - з гранатометів різних систем. В районі населеного пункту Гранітне ворог використовував великокаліберні кулемети. У цьому ж напрямку по українських позиціях БПЛА зробив два постріли ВОГ-17, - йдеться у повідомленні.

Неподалік Причепилівки російські найманці відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів і станкових протитанкових гранатометів, а біля Павлополя - ще й з протитанкових ракетних комплексів.

Поблизу Мар'їнки, Широкиного та Новомихайлівки окупанти застосували станкові протитанкові гранатомети.

У напрямку населених пунктів Новотошківське та Піски противник застосував стрілецьку зброю. Унаслідок ворожого вогню один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав кульове поранення, - зазначили в ООС.

Зазначається, що бійцю оперативно надали домедичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу. Стан здоров'я пораненого - задовільний.

Нагадаємо, 27 травня в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", російсько-окупаційні війська обстріляли українські позиції поблизу Новотошківського, один український військовий загинув.

Читайте також