Окупанти продовжують мінувати територію вздовж усієї лінії зіткнення - розвідка

На окремих напрямках вороги мінують місцевість поблизу позицій ООС
Окупанти продовжують мінувати територію вздовж усієї лінії зіткнення - розвідка
Українські військові (фото: facebook.com/pressjfo.news)
12 Лютого 2021, 16:13
читать на русском

Російсько-окупаційні війська на Донбасі продовжують мінувати територію вздовж усієї лінії зіткнення.

Про це повідомила речниця Міністерства оборони Юлія Шевченко з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони.

Зазначається, що окупанти продовжують вдосконалювати інженерно-фортифікаційне обладнання передових позицій з нарощуванням системи мінно-вибухових загороджень майже вздовж усієї лінії зіткнення.

На окремих напрямках окупанти здійснюють мінування місцевості поблизу позицій Об’єднаних сил протипіхотними осколковими мінами ПОМ-2 з використанням засобів дистанційного мінування, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Як повідомили в Головного управлінні розвідки Міністерства оборони України, командування ворожих бандформувань підвищують інтенсивність тренувань мінометних та артилерійських підрозділів першого та другого армійських корпусів на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях.

Нагадаємо, що Росія в окупованому Криму наростила свій військовий потенціал більш як удвічі. Про факти збільшення чисельності російських окупаційних військ на півострові свідчать космічний моніторинг та інформація воєнної розвідки України.

1