Пасажирський потяг загорівся у Житомирській області - фото

Загорівся теплотяг пасажирського поїзда сполученням Львів – Бахмут
Пасажирський потяг загорівся у Житомирській області - фото
Пожежа у потязі Фото: ДСНС у Житомирській області
12 Лютого 2021, 11:59
читать на русском

У Коростенському районі Житомирської області загорівся теплотяг пасажирського поїзда сполученням Львів – Бахмут.

Як повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій, пожежа сталася сьогодні, 12 лютого, пізно вночі.

Надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Красносілка Коростенського району в теплотязі пасажирського потягу сполученням Львів – Бахмут сталася пожежа. На місце події було направлено фахівців 37-го Державного пожежно-рятувального поста та 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини, а також пожежний потяг Коростенської дирекції залізничних перевезень регіональної філії "Південно-західної залізниці".

Читайте також

По прибуттю до місця виклику встановлено, що площа пожежі складає 20 кв.м. дизельної установки теплотягу, - йдеться у повідомленні.

Менш ніж за годину рятувальники локалізували пожежу, а ще за годину загасили вогонь.

Травмованих та загиблих внаслідок події немає. На гасіння пожежі від ДСНС залучалося дві одиниці техніки та дев'ятеро осіб особового складу.

Нагадаємо, у Китаї розробили морозостійкий потяг, який здатний розганятися до 350 км/год при температурі до 40 градусів нижче нуля.

А у Японії на маршрут вийшла перша безпілотна електричка, яка їздитиме до міста Фукуока на острові Кюсю. Перший безпілотний електропотяг перевозитиме пасажирів на ділянці траси завдовжки 13 кілометрів. Поїзд може самостійно зупинятися на залізничних переїздах і перед світлофорами.

1