Переведіть годинники назад: Зеленський привітав українців російською

Він звернувся до громадян України, які проживають в окупованих Криму та Донбасі
Головне
Переведіть годинники назад: Зеленський привітав українців російською
Володимир Зеленський (фото: president.gov.ua)
1 Січня 2021, 01:16
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський привітав українців з Новим роком, однак до жителів окупованих територій він звернувся російською.

Про це йдеться у відеозверненні президента.

Зеленський (досьє Володимира Зеленського) зазначив, що наразі Крим та Донбас "живуть в іншому часі". Президент запропонував українцям, які проживають в окупованому Криму та Донбасі, зустріти Новий рік разом - "як одна сім'я", "як один народ".

І вже майже година, як по телевізору вам сказали, що Новий рік настав. Але я знаю, що вже майже година, як ви чекаєте нас, щоб зустріти Новий рік разом. Як одна сім'я. Як один народ. Як одна країна. Донбас та Крим! Переведіть годинники назад. Будьте з нами! Готові? Ми також, - сказав він.

Читайте також

У привітанні президента, яке записали у Маріїнському парку, взяли участь діти, які слухали його промову та спілкувались з президентом. Також президент наголосив, що 2020 рік був непростим: були біль та сльози.

Тож яким був цей рік? У ньому були сльози від болю. І сльози від гордості. Було те, за що нам соромно, і те, чим ми пишаємось. Те, що хочеться забути. І те, чого ніколи не забудемо, - сказав Зеленський.

Нагадаємо, що 24 грудня президент України Володимир Зеленський привітав християн західного обряду з прийдешнім Різдвом Христовим.

1