Під Чермаликом ворожий диверсант пробрався в окоп і поранив українського військового

У відповідь наш військовий поранив диверсанта з вогнепальної зброї
Головне
Під Чермаликом ворожий диверсант пробрався в окоп і поранив українського військового
Український військовий (фото: штаб ООС)
24 Лютого 2021, 18:16
читать на русском

Сьогодні, 24 лютого, о другій годині дня у районі населеного пункту Чермалик в окоп до українських військових пробрався ворожий диверсант і поранив ножем нашого захисника.

Про це на своїх сторінках у Фейсбуці написали волонтер Мирослав Гай та журналіст Юрій Бутусов.

Диверсант накинувся на українського вояка та поранив його ножем у щоку. У відповідь наш військовий застосував вогнепальну зброю, поранивши диверсанта. Нападника затримали і надали йому медичну допомогу. Стан українського військового задовільний, його життю і здоров`ю нічого не загрожує.

О 13.55 в районі н.п. Чермалик в окопі був виявлений солдат противника у формі Російської Федерації, який озброєний штик-ножем кинувся на українського бійця, що знаходився там на бойовому чергуванні, та поранив його в обличчя. Військовослужбовець ЗСУ, відбиваючи напад, використав вогнепальну зброю. Нападника було поранено. Його затримано і надано медичну допомогу. Ворог вже залазить в наші окопи для здійснення диверсій, - написав Мирослав Гай.

Як саме диверсанту вдалося потрапити до українських окопів, оминувши мінні поля, поки що невідомо.

Нагадаємо, вчора, 23 лютого У Луганській області на міні підірвався мешканець Хутора Вільного. Чоловік отримав важкі множинні поранення та помер у лікарні.

1